"O ΠΑΤΕΡΑΣ" και στον ΠΕΙΡΑΙΑ!

…Από τη θεατρική ομάδα «Τέχνη χρω», υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική και τη στήριξη της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας. 

Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους μας στην Αθήνα και τον Πειραιά, στη θεατρική παράσταση «Ο Πατέρας» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, από το νεοσύστατο Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο της Δημοτικής Ενότητας Βοιών «Τέχνη χρω», σε διδασκαλία – σκηνοθεσία της κ. Μαρίας Σιουρούνη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος», Χαριλάου Τρικούπη 36 (είσοδος από Κουντουριώτη 229-231 & Κανθάρου), στον Πειραιά.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια, η οποία, μετά μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στη Λακωνία και τα Κύθηρα, ανεβαίνει και στον Πειραιά, καθώς θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους συμπατριώτες μας, Βατικιώτες και Λάκωνες, την ευκαιρία να απολαύσουν το ταλέντο των μελών της βατικιώτικης θεατρικής ομάδας, σε ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει μεγάλη χαρά.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗhttp://opateras.gr/


Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων: Γαλλική Σχολή, πριν από την έναρξη της παράστασης
Προπώληση: α) κατάστημα ρούχων κ. Ματαρένας Γαβρίλη, Ηρώων Πολυτεχνείου 60, Πειραιάς
β) κατάστημα ρούχων OWOTWO, Eρμού 74, Αθήνα

Περαιτέρω πληροφορίες: Πάνος Τσέγκας: 6972 586522
Νίκος Αλειφέρης: 6944267145
Καλλιόπη Λιβανού: 6974 792943

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου