Επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον Δήμο Μονεμβασίας σχετικά με την Δημόσια Διαβούλευση

Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής
Πραξιτέλους 87 – 18532 Πειραιάς
Ε-mail: omospondiavatika@gmail.com
Ιστολόγιο: omospondiavatikon.blogspot.com
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 0022
Πειραιάς, 17 Φεβρουαρίου 2011
ΠΡΟΣ
κ. Ηρακλή Τριχείλη
Δήμαρχο Μονεμβασίας

Κύριε δήμαρχε
Με αφορμή τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διαβούλευσης του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 20-1-2012 , με αντικείμενο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2012, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για το ότι στην εν λόγω συνεδρίαση δεν παρέστη ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, κ. Γιώργος Αναστασάκης, καθότι ενημερώθηκε για τον χρόνο διεξαγωγής της, μέσω ΕΛΤΑ, αρκετές μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Κι αυτό συνέβη εν πολλοίς και διότι η διεύθυνση στην οποία είχε σταλεί η επιστολή ήταν λάθος.
Θα παρακαλούσαμε, ως εκ τούτου, η ενημέρωση να γίνεται είτε μέσω mail είτε μέσω κινητού τηλεφώνου κι αυτό τουλάχιστον 10 μέρες πριν από την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων, όπως περιγράφεται και στον σχετικό Κανονισμό, ούτως ώστε να υπάρχει και ο χρόνος ενημέρωσης και προετοιμασίας της εισήγησής μας επί των θεμάτων της συνεδρίασης και ο προγραμματισμός της σχετικής μετακίνησης.
Επιπροσθέτως, με αφορμή την απογοήτευση που εκφράσατε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής όσον αφορά το ολιγοπληθές της συμμετοχής, θα είχαμε να παρατηρήσουμε ότι αφ’ ενός μεν πιθανότατα λειτούργησαν αρνητικά παράγοντες σαν τους παραπάνω, αφ’ ετέρου σε καμία περίπτωση δεν βοηθούσε ούτε η μέρα ούτε η ώρα της συνεδρίασης (απόγευμα Παρασκευής, και, άρα, εργάσιμη μέρα και ώρα, κατά την οποία πολλοί εργαζόμενοι υποχρεούνται εκείνη την ώρα να είναι ακόμη στις εργασίες τους). Θα παίρναμε, ως εκ τούτου, το θάρρος να προτείναμε οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Δημόσιας Διαβούλευσης να πραγματοποιούνται, εάν είναι εφικτό, Κυριακή πρωί, ούτως ώστε να ελαχιστοποιείται έτσι η πιθανότητα κάποιος να μην μπορεί να συμμετάσχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μετά τιμής
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΛΑΚΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου